Kings Curve Summercamp vecka 33
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Ishockeyförening

Segeltorp Hockey – en spelarresa från Hockeyskola till A-lag

Segeltorp Hockey ska erbjuda alla medlemmar en verksamhet av hög kvalitet. Våra ledord är: Glädje, Utveckling, Kamratskap och Kompetens. Vi ska verka för samarbeten med andra föreningar som gynnar Segeltorps IF och spelare.

 

Hockeyskolan och uppstartslagen är inkörsporten till föreningen och grundstenen för att bygga lag med många spelare och stark sammanhållning. Vi ska ha tydlig information till föräldrar i dessa grupper och erbjuda bra förutsättningar vad gäller utrustning och slipning. Vi ska ha många- och kompetenta ledare på isen och erbjuda bra utvecklingsmöjligheter för tränare. Det ska finnas en övergripande ansvarig för Hockeyskolan förutom sportchef.

 

Ungdomslagen U9 – U16 Det ska alltid finnas möjlighet för spelare i yngre lag att träna med äldre och tvärtom. Samträning mellan äldre och yngre åldersgrupper ska prioriteras. Vi ska ha kompetenta ledare på isen och erbjuda bra utvecklingsmöjligheter för tränare. Det ska finnas en eller flera ungdomsansvariga som stöd till sportchef. 

 

Flickverksamhet Vi ska satsa på att bygga upp en stark flickverksamhet. En egen istid ska finnas för flicklag. Vi uppmuntrar våra flickor att parallellt spela med pojkar i sina resp. årskullar. Vi ska ha kompetenta ledare på isen och erbjuda bra utvecklingsmöjligheter för tränare. Flickverksamheten ska också stöttas av ungdomsansvarig.

 

Juniorverksamhet J18/J20 

Målsättning med J-lagen ska vara att spelare kan göra hela sin spelarresa i Segeltorp, från Hockeyskola till A-lag. Vi ska ha kompetenta tränare och fystränare och våra ungdomar ska ges möjlighet till turboutveckling från U16 via J18/J20 till A-lag. Det ska finnas en junioransvarig i föreningen, rollen kan även ligga på sportchef.

 

A-lagsverksamhet

A-laget ska vara en "Utvecklingsakademi" med fokus på utveckling. Vi ska ha bra träningsförutsättningar och bra tränare. Laget består till mer än hälften av spelare som prioriterar utveckling. Verksamheten bedrivs med tydliga ekonomiska ramar.