Kings Curve Summercamp vecka 33
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Ishockeyförening

Välkommen till Gamla Grabbarna

Gamla Grabbarna är en förening som tillhör alliansföreningen Segeltorps IF. Föreningen är öppen för medlemmar som erhållit förtjänsttecken av Segeltorps IF.

 

Läs Mer

Till årets ledare 2023 har Segeltorps IF utsett Björn Ritzl
2024-03-02 23:29

Björn Ritzl har visat ett genuint intresse som ledare för innebandyn i Segeltorp. Sedan sju år tillbaka har han tränat barn från sex års ålder där även hans egen son deltagit. Trots att sonen gick till annan förening fortsatte Björn som tränare i Segeltorp. Han har år efter år lyckats engagera nya förväntansfulla barn till innebandyn och han får även barnens föräldrar att tycka om idrotten.

 

Under åren har hans startgrupp vuxit till den största truppen av 15-åringar som funnits hos oss på många år.

 

För två år sedan valdes han in som ordförande i Segeltorps IF innebandy – idag Segeltorps IF IBF.

 

Genom hans stora engagemang och tydliga ledarskap har han tagit Segeltorps innebandy till en ny nivå.

Årsmöte 2022 med många utmärkelser
2023-03-04 10:11

Den 17 november hade Gamla Grabbarna årsmöte i Café Bollen och delade enligt traditionen ut priset till årets ledare som i år gick till Felipe Hallbek med följande motivering:

 

Med sin glädje och sitt lugn skapar han trygghet och gemenskap för våra nya medlemmar i hockeyn.Felipe är intresserad och engagerad av att utveckla och skapa ett intresse för våra yngsta, men även äldre nybörjare får sitt lärande och intresse för hockey.

 

I sektionens satsning på flickhockey har Felipe även här engagerat sig och visat ett självklart stöd för föreningen med sin kunskap och fina engagemang

Årsmöte 2022 -Förtjänsttecken i silver
2023-03-04 10:07

Lena Eriksson, Pelle Edman och Henrik Eriksson hade kvalificerat sig för Segeltorps IF:s förtjänstmärke i silver och fick motta sina nålar. Bo Jonasson och Stefan Castemo, som också hade kvalificerat sig, får motta sina nålar vid senare tillfälle.

Årsmöte 2022 -Förtjänsttecken i guld
2023-03-04 10:06

Gamla Grabbarnas kassör och ordförande fick även tillfälle att överlämna Segeltorps IF:s förtjänstmärke i guld till Katarina Magnusson, Lars Ramstedt, Eva Hultén och Alf Emmerdahl. Hanserik Tönnheim, som också kvalificerat sig för detta, kunde inte delta.

Årsmöte 2022 Avtackning och ny ledamot i styrelsen
2023-02-04 10:13
Carl-Erik Andersson avtackades för sin insats i styrelsen.
Efter en kort årsmötesförhandling, där Bernt Holmgren (silvernål 59, år 1981) valdes som ny ledamot i styrelsen, intogs som vanligt en buffé under gemytliga former.
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen