Stötta skridskoskolan
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Ishockeyförening

Välkommen till Segeltorp J18!
 
Säsongen 24/25 - anmäl intresse för provträning!
2024-01-16 14:05

Inför säsongen 24/25 så söker Segeltorp J18 spelare födda 07 och 08 för att förstärka sin trupp. Vi kommer därför anordna provträningar. 

 

Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas som hockeyspelare och bygga vidare på din “karriär” som junior. I Segeltorps J18 så kan vi erbjuda: 

  • Ett tajt gäng som har roligt ihop och där alla är välkomna
  • Fina moderna lokaler med tillgång till gym och många istider
  • Ett bra stöd i din utveckling i form av väldigt kompetenta coacher
  • Nära samarbete med vårt J20 lag genom nära samarbete mellan coacher, samträningar och möjligheter att testa på spel med J20 för de som är ambitiösa

 

Vårt fokus är att skapa en miljö där alla har möjlighet att utvecklas som hockeyspelare. Där alla får vara med att bidra och samtidigt där de som har ambitionen och drivet får möjlighet att testa på spel på en högre nivå. I Segeltorp så vågar vi ge unga spelare chansen där till exempel flera av våra J18-spelare fått testa på spel i J20, och flera av våra J20-spelare fått spela med A-laget i Hockeyettan. 

 

Laget tränas av Felipe Hallbeck och Niklas Ala-Jouni.

 

Vi kommer posta mer information om datum, tider och upplägg för provträningar. Du kan redan nu registrera ditt intresse och se till att du får information mailad direkt till dig.

 

ANMÄL DITT INTRESSE HÄR

Referat: Järfälla HC - Segeltorps IF Ishockeyförening
Roligt med tre debutanter i J18
2024-01-06 23:27

Elis gör debut i Segeltorpströjan!

Edwin från U15 gör debut!

Wilma från U15 gör debut i J18!

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 20/02 08:11 
Hem, 31/01 12:01