Kings Curve Summercamp vecka 33
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Ishockeyförening

Gamla Grabbarna (GG) är föreningens ”veteransektion” som bildades 1948.  

För att bli medlem i GG fordras i första hand att man erhållit föreningens förtjänstmärke i silver (en nål med vårt vackra klubbmärke omslutet av olivkvistar i silverfärg) samt att man uppnått en ålder av 35 år. 

 

Förtjänsttecken


Det är SIF:s huvudstyrelse som delar ut alla förtjänsttecken. För att erhålla silvernålen erfordras att man uppnått 30 poäng på en speciell poängskala. Något förenklat ger ett år som betalande medlem en poäng, ett år som aktiv en poäng, ett år som ledare en poäng osv.

 

Stödmedlem

Man kan även söka medlemskap i GG även om man inte mottagit silvernålen. I sådana fall skall den sökande ha arbetat som ledare eller spelat i SIF under en längre tid utan att ha kommit upp i erforderlig poäng. GG:s styrelse avgör då om stödmedlemskap kan beviljas.

 

Engagemang

I samband med jubileer och utmärkelser medverkar GG med ekonomisk bidrag. Ett flertal av GG:s medlemmar har under åren jobbat med bingoverksamheten som sedan tidigt 60-tal gett ett välkommet tillskott i föreningens ekonomi men som beklagligt nog nu fått läggas ner.

Styrelsen uppvaktar GG:s medlemmar vid "jämna" födelsedagar och representerar vid begravningar. 

 

Samkväm

Första tisdagen i varje månad, på förmiddagen, (januari och sommarmånaderna undantagna) träffas de medlemmar som har möjlighet vid en kaffeträff i Café Bollen på nya IP. Då avhandlas intressanta hågkomster och idrottsminnen från forna dagar fram till nutid samtidigt som det sker en uppdatering av nuläget i föreningen. Ett gemensamt ”bolagstips”

I mitten av februari träffas medlemmarna i Segeltorp (Skutanträffen) vid en gemensam måltid, samt i apri/maj hålls en vårträff

 

Dessemellan går Gamla Grabbarna på A-lagens hemmamatcher i fotboll och hockey och gör studiebesök och utflykter där även "respektive" får delta.

 

Årsmöte

Årsmötet hålls i mitten av november och är alltid välbesökt. Det avslutas traditionsenligt med en buffé.

 

Medlemsavgiften är 150 kr per år och Swisha kassören på 073 350 98 94.

 

 

Om det är något mer Du vill veta om Gamla Grabbarna så kontakta någon i styrelsen eller våra förträffliga kanslier (där vi för övrigt har en av Gamla Grabbars medlemmar, Ann Vestermark, arbetande.)