Kings Curve Summercamp vecka 33
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Ishockeyförening

Välkommen till Brothers!

Segeltorp Brothers är ett rekreationshockeylag beståendes av hockeyintresserade för hockeyintresserade. Vi är ett gäng med stor erfarenhetsspridning. Allt från spelare som inte spelat på 30 år och precis börjat igen, till spelare som börjat spela utan någon hockeybakgrund. Syftet med Brothers är att spela hockey och ha kul tillsammans. Laget är inkluderande och ser spelarnas olika nivåer av erfarenhet som en tillgång.

 

Kort info om oss

Vi kör med full utrustning och följer veteranregler, dvs inga tacklingar eller slagskott. Dragskott är tillåtet efter eget huvud. Vi använder blå och vita tröjor. Det brukar gå att låna av andra spelare men det är bra att införskaffa egna tröjor om man tänker spela regelbundet.

 

Vi använder oss av föreningens bokningsverktyg SportAdmin. När man är medlem får man kallelser skickade till sig via mail eller app. Man svarar då om man tänker komma eller inte.

 

Utrustning

Man behöver inte köpa ny utrustning för att kunna träna med oss. Det går att hitta begagnade skydd på diverse säljsidor eller så kanske du har någon i din bekantskapskrets som har skydd/utrustning till låns. Det är viktigt att skydden sitter bra. 

Vi har tillgång till sliprummet och kan slipa våra skridskor. Man kan kontakta de som kan slipa så brukar det lösa sig. 

 

Intresserad att spela?

Är du intresserad av att testa så tillämpar vi pay-and-play, dvs man betalar per gång man  spelar. Testar man en eller två gånger och sen går med så betalar man bara medlemsavgiften. 

Vill man bara vara med och köra någon gång då och då så går det också. Anmälan sker då via en spelare i laget eller till en ledare och då är det i mån av plats. Har man fått en bekräftelse så kan man inte bli av med sin plats.

Låter det bra? Anmäl dig här så kommer du bli kontaktad av en ledare.

 

Vi ses på isen!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen